Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024
Σεμινάριο στο Δημοτικό Ωδείο Βόλου

Την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου του 2012 στο Δημοτικό Ωδείο του Βόλου θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο με τίτλο «Το ειδικό μάθημα της Αρμονίας για την εισαγωγή στα Ελληνικά Πανεπιστήμια: Ειδική μεθοδολογία και Επίλυση». Υπεύθυνος καθηγητής ο διδάκτορας του Ιονίου Πανεπιστημίου, συνθέτης και καθηγητής Ανώτερων Θεωρητικών του Δημοτικού Ωδείου Βόλου, Ανδρέας Μιμαίος.

Πρόκειται για δύο τετράωρα μαθήματα που θα γίνουν τις πρωινές ώρες (09:30 με 13:30) στο Δημοτικό Ωδείο του Βόλου με σκοπό να προσφέ

ρουν στους υποψήφιους φοιτητές της μουσικολογίας μία σημαντική μεθοδολογία και συστηματική για την αντιμετώπιση του ειδικού μαθήματος της Αρμονίας. Η συγκεκριμένη συστηματική θα εξηγηθεί, ενώ παράλληλα θα εφαρμοστεί για την επίλυση κάποιων αντιπροσωπευτικών θεμάτων από τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο εντάσσεται σε ένα ΕΥΡΥΤΕΡΟ κύκλο «ανοιχτών» μαθημάτων / σεμιναρίων / συναυλιών που προσφέρει το Δημοτικό Ωδείο εντελώς δωρεάν για τους πολίτες του Βόλου και απευθύνεται σε μαθητές της Β΄ και Γ΄ τάξης του Λυκείου, επιπέδου τουλάχιστον Γ΄ Ειδικού ή ΙΙΙ Υποχρεωτικού Αρμονίας. Οι μαθητές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στη γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου Βόλου (τηλ. επικοινωνίας 2421036992) συμπληρώνοντας τα παρακάτω στοιχεία:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:
ΤΑΞΗ:
ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ:
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ