Στο Βόλο οι Βαλκανικοί Αγώνες Κολύμβησης εφήβων-νεανίδων

ΑΦΙΣΑ-ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

 

 

Ο Βόλος επιλέχθηκε για να διοργανώσει τους Βαλκανικούς Αγώνες Κολύμβησης εφήβων-νεανίδων.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 20-24 Απριλίου και αρχικά επρόκειτο να διεξαχθούν στην Κωνσταντινούπολη. Ωστόσο μετά τα συνεχόμενα τρομοκρατικά χτυπήματα η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να πάρει το Βαλκανικό Πρωτάθλημα από τους Τούρκους και να το παραχωρήσει στην Ελλάδα.
Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας έχει αποκομίσει άριστες εντυπώσεις από παλιότερες διοργανώσεις που έχουν διοργανωθεί στην πόλη μας.

Γι’ αυτό το λόγο ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Δημήτρης Διαθεσόπουλος επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Γιώργο Βλιώρα και του ζήτησε αν είναι εφικτό οι αγώνες να φιλοξενηθούν στο Βόλο.

Η Δημοτική Αρχή ανταποκρίθηκε αμέσως και άναψε το πράσινο φως για τη διοργάνωση των Βαλκανικών Αγώνων. Ασφαλώς μεγάλο βάρος θα σηκώσει ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, καθώς οφείλει μέσα σε διάστημα ενός μήνα να προλάβει να προετοιμάσει τις εγκαταστάσεις στο κλειστό κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας «Ολυμπιονίκης Βασίλης Πολύμερος» για να φιλοξενήσει τους Βαλκανικούς Αγώνες Κολύμβησης εφήβων-νεανίδων.

Πάντως κοινή είναι η πεποίθηση ότι η πόλη μας θα προλάβει να είναι έτοιμη να διοργανώσει άψογα μια ακόμη σημαντική διοργάνωση, η οποία θα αποφέρει και σημαντικά έσοδα στον τουρισμό της περιοχής μας. Κι αυτό γιατί πολύς κόσμος αναμένεται να δώσει το «παρών», μια και οι αποστολές των χωρών θα είναι πολυπληθείς.