Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
Συναυλία αφιερωμένη στον έρωτα

“ΟΤΑΝ ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΙ” 

Με μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στον έρωτα υποδέχεται την «ημέρα της γιορτής των ερωτευμένων» το Δημοτικό Ωδείο Βόλου της Δ/νσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου και μας προσκαλεί σε μια μοναδική συναυλία  στο φουαγιέ του κτηρίου το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 20:00. 

Στη συναυλία η σοπράνο Σύλβια Τσιμπανάκου θα μας ταξιδέψει με όχημα τη φωνή της, με το δικό της μοναδικό τρόπο και ανάλογη διάθεση σε μία βραδιά ειδικά αφιερωμένη στον έρωτα. Θα ακουστούν γνωστές και αγαπημένες μελωδίες μιούζικαλ και  τραγούδια που ερμήνευσαν θρυλικά ονόματα όπως οι η Σίρλεϊ Μπάσεϊ,  ο  Φρανκ Σινάτρα και  ο Νατ Κινγκ Κολ. Η Σύλβια Τσιμπανάκου από το δεύτερο εξάμηνο του εκπαιδευτικού έτους 2014-2015 έχει αναλάβει το τμήμα μονωδίας και σύγχρονου τραγουδιού που λειτουργεί στο Δημοτικό Ωδείο Βόλου. Στο κλείσιμο της βραδιάς μαζί με τους μαθητές της μας επιφυλάσσει εκπλήξεις, στις οποίες άλλωστε μας έχει συνηθίσει μοιραζόμενη πάντα μαζί με το κοινό της  τη μαγεία της μουσικής. Στο πιάνο θα τη συνοδεύει η Αννίτα Λεφάκη και ο Παναγιώτης Γαλανόπουλος ( τάξη διπλώματος Ντίνου Μαστρογιάννη ) . Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

Βιογραφικό Σύλβιας Τσιμπανάκου :

Η Σύλβια Τσιμπανάκου γεννήθηκε στην πόλη του Βόλου το 1974 και από την ηλικία των 15 ετών μελετάει φωνητική και μελόδραμα με την διακεκριμένη σολίστ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, κα. Ιουλία Τρούσσα. Βραβεύθηκε με την υποτροφία “Μαρία Κάλλας” που την οδήγησε στο Λονδίνο όπου είχε την τύχη να σπουδάσει πλάι σε ιστορικά ονόματα της Φωνητικής Τέχνης όπως η κα. Johanna Peters και η θρυλική Vera Roza. Στη συνέχεια φοίτησε με υποτροφία στο διακεκριμένο Guildhall School of Music and Drama όπου της δόθηκε κατ’εξαίρεση υποτροφία για τρία Masters. Εκεί είχε την ευκαιρία εκτός από το κλασσικό τραγούδι να σπουδάσει musical, ερμηνεία, θέατρο και ηθοποιία αλλά και να εκπροσωπήσει με σημαντικές διακρίσεις το Guildhall σε διαγωνισμούς, gala και διεθνή φεστιβάλ. Επίσης κέρδισε ακόμη μια υποτροφία για μεταπτυχιακές σπουδές στην Βασιλική Ακαδημία Μουσικής του Λονδίνου. Παράλληλα έχει συνεργαστεί με μεγάλες ορχήστρες και μέχρι και σήμερα εμφανίζεται ως σολίστ σε μεγάλα θέατρα του εξωτερικού.

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ