Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024
Συναυλίες στην πλατεία Πανεπιστημίου

Στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Βόλου και η Διεύθυνση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ πραγματοποιούνται συναυλίες μουσικής για φιλόμουσο κοινό της πόλης.

Η επόμενη συναυλία θα πραγματοποιηθεί απόψε, Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου στις 17:00 στην πλατεία Πανεπιστημίου. Θα εμφανισθεί ο Στέφανος Κάκκος & Friends. Θα παρουσιάσει ένα δίωρο πρόγραμμα rock, Rock n Roll, σουίνγκ με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Η επόμενη προγραμματισμένη συναυλία είναι την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 20:00 στην πλατεία Πανεπιστημίου με το συγκρότημα ¨ξεκάρφωτοι¨, ένα βολιώτικο μουσικό σχήμα. Οι μουσικές τους προτάσεις κινούνται σε ένα πολύ μεγάλο φάσμα “κατηγοριών” από αγγλόφωνα jazz, pop, rock έως ελληνικά μοντέρνα, έντεχνα ή ακόμα και λαϊκά. Καταφέρνουν να αποδώσουν τις διασκευές τους και να τις παντρεύουν με έναν δικό τους μοναδικό τρόπο.

Μέλη των ¨ξεκάρφωτων¨ είναι οι: Χριστίνα Κουλάκου- φωνή, Τάσος Κουλούρης- κιθάρα & φωνή, Μίμης Κατσούρας- ηλεκτρική Κιθάρα. Συμμετέχουν επίσης οι: Γιάννης Τσαρδακάς- μπάσο & Σταύρος Δημητρίου- τύμπανα.

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ