Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024
Συνεχίζονται με επιτυχία τα πρωτοποριακά προγράμματα αθλητισμού και αναψυχής για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων του Δήμου Βόλου.

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται  τα  πρωτοποριακά προγράμματα άθλησης και αναψυχής για μαθητές δημοτικών σχολείων που πραγματοποιεί η Διεύθυνση Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου. Με την έγκριση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και την αγαστή συνεργασία με τις Διευθύνσεις των σχολείων, έμπειρων και εξειδικευμένων καθηγητών Φυσικής Αγωγής και αθλητικών συλλόγων.

 

Σκοπός του πολύ επιτυχημένου προγράμματος που τελείται καθημερινά, είναι η γνωριμία με διάφορα αθλήματα με τρόπο διασκεδαστικό και πέραν των αθλημάτων που διδάσκονται στα σχολεία.

Εξάλλου ο σχολικός αθλητισμός αποτελεί από τις πιο σημαντικές μεθόδους διάδοσης του αθλητισμού και αποτελεί σημαντική παρακαταθήκη στη «δια βίου άσκηση». 

Οι δηλώσεις συμμετοχής για όσες ημέρες υπάρχουν κενές (για τα προγράμματα που πραγματοποιούνται μέχρι και το τέλος Μαϊου) καθώς και ενημέρωση πραγματοποιούνται  στα γραφεία της Διεύθυνσης Αθλητισμού (τηλ.24210-71770, φαξ:24210-40484).
Επισκέψεις των σχολείων πραγματοποιούνται για τις εξής αθλητικές και παιγνιώδεις  δράσεις: Ποδόσφαιρο -Τένις, Ποδηλασία – Σλακ Λάϊν – Χορευτική Ακροβασία, Τένις- Μπάσκετ, Τάεκβοντό, Καράτε, Τζούντο, Σκοποβολή.

 

 

tennis2tennisskopovoli3skopovoli2skopovolipodilasia   judobasket

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ