Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024
Συνεχίζονται οι εγγραφές στη Δημοτική Σχολή Χορού

Συνεχίζονται οι εγγραφές στη Δημοτική Σχολή Χορού της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου. Για ακόμη μία χρόνια θα λειτουργήσουν τμήματα τα οποία καλύπτουν όλο το φάσμα της καλλιτεχνικής δημιουργίας, ειδικά σχεδιασμένα ώστε να έχουν τη δυνατότητα  συμμετοχής όλοι οι ενδιαφερόμενοι στη δημιουργικότητα και την καλλιτεχνική έκφραση. Απευθύνονται τόσο σε αρχάριους όσο και σε προχωρημένους μαθητές, ανεξάρτητα από την ηλικία τους και την προηγούμενη εμπειρία τους.

 

Η Δημοτική Σχολή Χορού  με την ποιοτική και συγκροτημένη διδασκαλία των άρτια καταρτισμένων και διπλωματούχων καθηγητριών της, έχει κατορθώσει να γίνει πρέσβειρα της τέχνης της Τερψιχόρης στην πόλη. Η ορχηστική τέχνη στη Δημοτική Σχολή Χορού καλλιεργείται και διδάσκεται σωστά, μεθοδευμένα και συμβαδίζει με τις σύγχρονες τάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό προσπαθώντας  να ανεβάζει τον πήχη κάθε χρόνο όλο και πιο ψηλά. Είναι αναγνωρισμένη από το ΥΠ.ΠΟ.A. και καλύπτει όλες τις βαθμίδες της ερασιτεχνικής εκπαίδευσης (τη μόνη υπάρχουσα βαθμίδα πριν τις σπουδές σε Ανώτερες Επαγγελματικές Σχολές Χορού) σε εγκαταστάσεις ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν είναι:

  • Χορευτική Προπαιδεία – Μουσικοκινητική Αγωγή για παιδιά από 3-5 χρονών.
  • Κλασσικός Χορός ( Σύστημα Vaganova). Για παιδιά, εφήβους και ενήλικες.
  • Σύγχρονος Χορός ( Limon based). Για εφήβους και ενήλικες.
  • Φυτώρια -Τμήματα Επαγγελματικής Κατεύθυνσης.
  • Barre a terre.
  • Creative Modern Dance για παιδιά δημοτικού όπου θα γνωρίσουν και θα διδαχτούν σύγχρονες μορφές σωματικής έκφρασης και χορού.
  • Latin και Ευρωπαϊκών Χορών,  για παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

 

Τη φετινή χρονιά προβλέπεται η λειτουργία Κύκλων Σεμιναρίων για σωματικές τεχνικές και ιδιαίτερες τεχνικές χορού, για τα οποία θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις.

 

Για πληροφορίες – εγγραφές καθημερινά 11:00 – 13:00 και 18:00 – 20:00 στη γραμματεία της Σχολής, Κουταρέλια με Ρ. Φεραίου (Π. Ηλεκτρική), τηλέφωνο 24210-54244.

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ