Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024
Συνέντευξη Τύπου: Street Relays για Όλους στο Βόλο για 2η συνεχή χρονιά

Τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στις 12:00π.μ στο Δημαρχείο θα δοθεί συνέντευξη τύπου, για μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015. Οι αγώνες σκυταλοδρομιών Street Relays γίνονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλου και της Διεύθυνσης Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου και με τη συνεργασία των Βολιώτικων αθλητικών συλλόγων, εθελοντών (Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων, Ελληνική Ομάδα Διάσωσης) αγώνες σκυταλοδρομιών Street Relays (www.relays.gr) 4×2000μ. & 2×4000μ. στην Παραλία του Βόλου μέσω των οποίων γίνεται μία σημαντική προσπάθεια ενίσχυσης και στήριξης κοινωφελών ιδρυμάτων της πόλης μας.

greek-relaysΟι αγώνες των σκυταλοδρομιών είναι η μοναδική σειρά ομαδικών αγώνων στην Ελλάδα., και απευθύνονται σε όλους τους συμπολίτες μας κάθε ηλικίας.
Με όχημα τη σκυτάλη, οι αγώνες αυτοί μεταφέρουν από χέρι σε χέρι το μήνυμα της ομαδικότητας, συνεργασίας, υποστήριξης και αλληλεγγύης για την επίτευξη ενός οποιουδήποτε κοινού στόχου.
Με τα Street Relays, για πρώτη φορά ταυτίστηκαν και συνυπήρξαν ομαδικά και αρμονικά, ο αγωνιστικός και ο μαζικός αθλητισμός, σε έναν αγώνα δρόμου, με αναπάντεχα μεγάλη επιτυχία από την πρώτη στιγμή.
Οι σημαντικοί αυτοί αγώνες έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά σημαντικών αθλητικών γεγονότων «αθλητισμού για όλους» που πραγματοποιούνται σε μια μεγάλη αθλούπολη όπως είναι ο Βόλος και αποτελούν τον έβδομο σταθμό της πανελλαδικής σειράς αγώνων δρόμου Βίκος Relays.

 


greek-relays2

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ