Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
Τελικοί αγώνες στίβου δημοτικών και αγώνες μπάσκετ γυμνασίων στα πλαίσια του προγράμματος αθλοπαιδιών Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Β. Σποράδων Έτους 2012-2013

Μετά τα πολύ επιτυχημένα τουρνουά αθλοπαιδιών για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων στη χειροσφαίριση, την καλαθοσφαίριση και το ποδόσφαιρο με τη συμμετοχή εκατοντάδων μαθητών, το Σάββατο 20 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Στάδιο Βόλου του ΕΑΚ η γιορτή σχολικού αθλητισμού με τους τελικούς αγώνες στίβου δημοτικών σχολείων. Οι αγώνες διοργανώνονται από τη Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου και την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Μαγνησίας (Διεύθυνση Β/θμιας και Α/θμιας Εκπαίδευσης).
    Στους αγώνες συμμετέχουν οι τέσσερεις καλύτεροι μαθητές συνολικά από Ε΄ και ΣΤ΄ και τέσσερεις μαθήτριες (μπαλάκι, μήκος, 60 μ, 1000μ.) από κάθε σχολείο που προήλθαν από τους προκριματικούς – εσωτερικούς αγώνες.
    Οι μαθητές θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο του σταδίου στις 08.30, ενώ στις 09.00 θα ξεκινήσουν οι αγώνες.
    Μια μέρα νωρίτερα στο αθλητικό κέντρο νεότητας (Γ. Δήμου – Μεταμορφώσεως) θα πραγματοποιηθούν αγώνες μπάσκετ 3 με 3 γυμνασίων από τις 09.00 – 12.00.
    Για άλλη μια χρονιά τα σχολεία και οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε πολλές και διαφορετικές δράσεις εκτός της σχολικής αυλής και να παίξουν στους σχολικούς αγώνες αθλοπαιδιών με τη σύμπραξη της ΟΕΣΑ και της Διεύθυνσης Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – Δήμου Βόλου, αλλά και να συμμετέχουν στα γνωστά και επιτυχημένα αθλητικά προγράμματα της Διεύθυνσης Αθλητισμού με την πολύτιμη συνεργασία αθλητικών συλλόγων (σκοποβολή, κωπηλασία, ενόργανη γυμναστική, ρυθμική γυμναστική, τραμπολίνο, τάεκβοντό, τζούντο, μπάντμιντον, αναρρίχηση).
Διεύθυνση Αθλητισμού
ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ