Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
Τένις για μικρούς και μεγάλους από τη Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ

Η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου, πραγματοποιεί για ακόμη μια χρονιά τα προγράμματα εκμάθησης τένις για μικρούς και μεγάλους. Προγράμματα τα οποία αγαπήθηκαν και προτιμήθηκαν από μεγάλη μερίδα του βολιώτικου πληθυσμού.

Εξοπλισμός:

Ο εξοπλισμός παρέχεται δωρεάν και αποτελεί μια διευκόλυνση για όσους θέλουν να ασχοληθούν με αυτό το ιδιαίτερα δημοφιλές άθλημα.

tennis-anilikon-biris

Ακαδημίες παιδιών:

Η εκμάθηση γίνεται σε ηλικιακά γκρουπ και τα παιδιά θα μάθουν βασικά στοιχεία τεχνικής με διασκεδαστικό τρόπο και έμφαση στην παιγνιώδη μορφή. Οι ακαδημίες γίνονται σε ετήσια βάση με ειδικό εξοπλισμό που βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν παράλληλα και κινητικές επιδεξιότητες.

tennis-enilikon-biris

Μαθήματα ενηλίκων:

Οι ενήλικες που θέλουν να γνωρίσουν το άθλημα, θα πρέπει να επικοινωνήσουν σύντομα ώστε να εξασφαλίσουν μια θέση στα τμήματα που συγκροτούνται. Σκοπός των μαθημάτων είναι η μύηση και η βελτίωση στο άθλημα. Γι αυτό και η εκμάθηση γίνεται σε κύκλους των 10 μαθημάτων, δίνοντας τη δυνατότητα ένταξης των ενδιαφερομένων στο αντίστοιχο γκρουπ βάσει το επιπέδου τους.

 

Που γίνονται τα μαθήματα:

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στα γήπεδα συνθετικού χόρτου του Αθλητικού Κέντρου Χιλιαδούς που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Γ.Δήμου – Μεταμορφώσεως, από έμπειρους γυμναστές με ειδικότητα την αντισφαίριση.

Πληροφορίες-εγγραφές:

Όσοι γονείς θέλουν τα παιδιά τους να γνωρίσουν και να ασχοληθούν με το άθλημα και όσοι ενήλικες θέλουν να συμμετάσχουν στους κύκλους των 10 μαθημάτων, θα πρέπει να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 24210 71770 (πρωινές ώρες) & 24210 58020 (απογευματινές ώρες).

 

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ