Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
Τεράστια επιτυχία σημείωσε ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς από το Δήμο Βόλου

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η καθιερωμένη πλέον ψυχαγωγική εκδήλωση της Πρωτομαγιάς, στην παραλία των Αλυκών που διοργανώθηκε από το Δήμο Βόλου και τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και τη φετινή χρονιά. Η ανταπόκριση των βολιωτών ήταν μαζική, ενώ οι επισκέπτες της πόλης έμειναν εντυπωσιασμένοι.

Το παραδοσιακό γλέντι που στήθηκε στην παραλία των Αλυκών θα μείνει αξέχαστο. Ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος υποδέχθηκε τον αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή Γιώργο Μαργαρίτη, ο οποίος ξεσήκωσε το ενθουσιώδες κοινό, που από νωρίς είχε γεμίσει ασφυκτικά την παραλία των Αλυκών.  Ο δημοφιλής καλλιτέχνης γιόρτασε μαζί με τους βολιώτες την είσοδο της άνοιξης ερμηνεύοντας όλες τις μεγάλες επιτυχίες του μαζί με την ορχήστρα του.

Στη γιορτή οι παρευρισκόμενοι δεν απόλαυσαν μόνο τη μουσική, το χορό και το τραγούδι, αλλά γεύθηκαν και εκλεκτούς μεζέδες. Συγκριμένα προσφέρθηκαν εντελώς δωρεάν σε όλους ψητά αρνιά, συνοδευτικά εδέσματα, ποτά και αναψυκτικά.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό η παραλία των Αλυκών πλημμύρισε κόσμο γεγονός το οποίο ανέδειξε την περιοχή ως τουριστικό προορισμό και τόπο διεξαγωγής μεγάλων ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, καθώς διαθέτει κατάλληλες υποδομές και εγκαταστάσεις, αλλά και την υπέροχη θάλασσα που απολαμβάνουν οι επισκέπτες και οι κάτοικοι της περιοχής. Ο Πρόεδρος του  Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., Απόστολος Γαλάτης και ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού, Απόστολος Ζαρκάδας-Βεργής, ευχαριστούν όλους όσους συνέβαλαν με το κέφι και τον ενθουσιασμό τους στην επιτυχία της συγκεκριμένης εκδήλωσης, που εντάσσεται στις  κοινωνικού χαρακτήρα  πολιτιστικές δράσεις του Δήμου Βόλου,  με στόχο να συνεχιστεί  και τις επόμενες χρονιές, καθιστώντας το Βόλο τουριστικό προορισμό όλο το χρόνο.

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ