Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024
Το 2ο Ολιστικό φεστιβάλ για πρώτη φορά έρχεται και στο Βόλο , το 3ήμερο 7-8-9/9/2018

Το Holιstic Festival / HOLISTIC LIFE STYLE,  το πρωτότυπο αυτό πολιτιστικό γεγονός, συνδυάζει όλες τις πτυχές του σύγχρονου Lifestyle και κυρίως άθληση και ευεξία, σε ένα ψυχαγωγικό και επιμορφωτικό πρόγραμμα δράσεων ανοικτό για όλες τις ηλικίες! Η “Ολιστική ζωή” αποτελεί ένα νέο τρόπο ζωής που στηρίζεται στους πυλώνες της θετικής ψυχολογίας και της ψύχραιμης αντιμετώπισης των καταστάσεων, την μεσογειακή διατροφή και τη σωματική άσκηση.

 

Με αρωγό την Μαγνήτων Κιβωτό,  σε συνεργασία με το Δήμο Βόλου,το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας,την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου (ΟΛΒ) και το Λιμενικό Σώμα, μπορεί κανείς να καταλάβει ότι το κύριο χαρακτηριστικό των δράσεων συμπεριλαμβάνει δρώμενα στο νερό και στην παραλία του Βόλου.

Αγώνες δρόμου, ιστιοπλοΐα για όλη την οικογένεια, γευσιγνωσία/μεσογειακή διατροφή, εναλλακτικά ομαδικά προγράμματα άσκησης (νέες τάσεις) με τους κορυφαίους του χώρου, ομιλίες με ολιστική προσέγγιση, επιδείξεις, αθλητικά show, ποδηλατάδα για όλους με ξύλινα ποδήλατα, πεζοπορία για όλους στην Μακρινίτσα, προβολή ταινίας, παιδικό εργαστήρι, καθώς φυσικά και το beach  party της σεζόν!!!

Όλα μαζί συμπληρώνουν το πολυαναμενόμενο γεγονός που έρχεται για πρώτη φορά στην Κεντρική Ελλάδα.

 

Σκοπός του φεστιβάλ είναι να γνωρίσει το ευρύ κοινό, βιωματικά, έναν ολιστικό, υγιεινό τρόπο ζωής, με θετική ενέργεια.

Το φεστιβάλ θα πλαισιωθεί από δράσεις, που αποτελούν αυτόν το εναλλακτικό τρόπο ζωής, ώστε οι συμμετέχοντες να ζήσουν, για ένα 3ήμερο, αυτή τη μοναδική εμπειρία, με απώτερο στόχο να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους προς το καλύτερο.

Πάνω από όλα, όμως είμαστε περήφανοι γιατί μέσα από τις δράσεις μας προάγουμε τις αρχές της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και στηρίζουμε ένα καλό σκοπό, συγκεντρώνοντας τρόφιμα και χρήματα για την «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ».

 

Με συμμετοχές διακεκριμένων αθλητών και τηλεοπτικών προσωπικοτήτων στα events, αλλα και εκ μέρους της συντοπίτιτσσας μας πρωταθλήτριας Σοφίας Αμούντζια, η “ιδέα-ψυχή” του Holistic Festival που έρχεται για πρώτη φορά στον Βόλο, αναμένεται μεγάλη συμμετοχή με παρουσία από όλη την Ελλάδα και προβολή που θα αναδείξει την πόλη μας με τον καλύτερο τρόπο.

 

Επιδίωξή μας είναι να υλοποιήσουμε ένα φεστιβάλ, το οποίο θα αναδείξει τη φυσική ομορφιά του τόπου μας, σε συνδυασμό με την πολιτιστική κληρονομιά, μέσα από δράσεις, που απευθύνονται σε όλους!

Stay tuned…

 

Περισσότερα στο http://holisticfestival.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: holistprogramme

 

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ