Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024
To Historic Runs άφησε… ιστορία!

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε από την Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ–ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) και τον Πολυχώρο Τσαλαπάτα, με την υποστήριξη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, του Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου ,ο αγώνας Historic Run και οι παράλληλες δράσεις του μουσείου.Η διαδρομή μήκους 5 χιλιομέτρων ξεκίνησε από το Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας με κατεύθυνση προς τα Πευκάκια και επιστροφή. Λίγο πριν την εκκίνηση έγινε μια ιστορική αναδρομή κaι αναφορa στην πόλη του Βόλου και την Βιομηχανική του ιστορία από την κ.Ευμορφία Τσιαμάγκα, μουσειοπαιδαγωγό του Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου και την κ.Νάντια Δαμιανάκου, Τοπική Διαχειρίστρια του Μουσείου Πλινθοκεραμοποιίας.

Σε όλους τους συμμετέχοντες απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα

Και οι τρείς πρώτοι νικητές ανά κατηγορία ήταν:

Γυναίκες

1)Φλώρου Έφη

2)Λούμα Βαρβάρα-Ρηγίνα

3)Φιλατζικιώτη Ξανθίππη

Άντρες

1)Τσάτσης Σταύρος

2)Γκάρας Χρήστος

3)Δροσινός Αντώνης

Επίσης βραβεύτηκαν για την συμμετοχή τους από τον σύλλογο Μάγνητες Τυφλοί ,ο αθλητής Παρίσσης Γιώργος και ο συνοδός του Βουρλογιάννης Αργύρης και από το σωματείο Αργοναύτες, ο αθλητής Μαλάτος Νίκος και ο συνοδός του Θανάσης Παπαδόπουλος  .Επίσης βραβεύτηκε ο μεγαλύτερος σε ηλικία αθλητής Βασιλειάδης Σταύρος καθώς και η πολυπληθέστερη ομάδα που ήταν η Νίκη Βόλου. 

Τιμητική πλακέτα έλαβαν από τους διοργανωτές, για την πολύτιμη βοήθειά τους στην διεξαγωγή του αγώνα  η Τροχαία Βόλου η οποία εκπροσωπήθηκε από τον Ανθυπαστυνόμο Καρακάνα Πέτρο και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας ,με επικεφαλής τον Ηλιόπουλο Βασίλη.

 Ιατρός του αγώνα ήταν ο κ.Βουτσινάς Βαγγέλης ,ενώ την βιντεοσκόπηση του αγώνα έκαναν οι Γούσης Χρήστος και Γούσης Κώστας ,οι οποίοι προσέφεραν την βοήθειά τους εθελοντικά.

Κατά την διάρκεια του αγώνα πραγματοποιήθηκαν στον χώρο του μουσείου παράλληλες δράσεις και παραδοσιακά παιχνίδια για παιδιά. 

Επίσης αθλήτριες ρυθμικής της Γυμναστικής Ένωσης Βόλου παρουσίασαν μια όμορφη χορογραφία και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

Χορηγοί του αγώνα ήταν οι ΕΨΑ, ΖΑΓΟΡΙΝ ,Κάβα Παπαγιάννης, Γλυκοπωλείο Αντωνούλης, Φούρνος Φιλόσογλου Ιορδάνης, Φούρνος Τσικριτζή Κυριάκου, Κατάστημα Pyromagic και η Τυποτεχνική Βόλου.

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές : Αγιώτη Θεοδώρα , Βούλγαρη Μαρία  , Βούλγαρη Εύα  , Γεωργούλα Γιούλα , Γεωργούλα Φιλίτσα , Γκοντισοπούλου Ροδούλα  , Διαμαντή Αργυρώ , Ζαχαρίου Κώστας , Καλλιγέρη Δέσποινα  , Καφενταράκης Ιωάννης , Κυριαζής  Δημήτρης , Κυριαζής Κώστας , Λεύκας Δημήτρης , Μπαρούς Διαμαντής , Μπίρης Πέτρος , Παπαγγελής Σπύρος , Ρούσσα Κωνσταντίνα , Σαμακοβλής Δημήτρης , Σπανός Χρήστος , Χριστοδούλου Γιάννης

Τέλος ευχαριστούμε για την βοήθειά του το ΕΚΑΒ Βόλου καθώς και όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα.

historic-runs-volos-2018-1 historic-runs-volos-2018-2 historic-runs-volos-2018-3 historic-runs-volos-2018-4 historic-runs-volos-2018-5 historic-runs-volos-2018-6 historic-runs-volos-2018-7 historic-runs-volos-2018-8

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ