Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024
«Το Βασίλειο των Παραμυθιών» από το Δημοτικό Ωδείο Βόλου

Το Δημοτικό Ωδείο Βόλου της Διεύθυνσης Πολιτισμού Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ παρουσιάζει την Τετάρτη 6 και την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 και ώρα 21:00 στο Θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής τη Μουσική Παράσταση «Το Βασίλειο των Παραμυθιών».

Όλη η παράσταση είναι βασισμένη από τη μία στο πρώτο παραμύθι του Ντίσνεϊ, την Χιονάτη, που είναι και η κεντρική ηρωίδα με την οποία ξεκινά και ολοκληρώνεται η μουσική παράσταση και από την άλλη, στην όχθη της πραγματικότητας, σε ένα κορίτσι του σήμερα που ζει τη ζωή του μεγαλώνοντας μέσα από τα παραμύθια. Η αγάπη της, βέβαια, για τα παραμύθια είναι πολύ μεγάλη. Κάθε βράδυ πριν πέσει για ύπνο ξεφυλλίζει το «Βασίλειο των Παραμυθιών» και συνεχώς …επιθυμεί, εύχεται και …ταξιδεύει. Μέσα, λοιπόν, από τις εξελίξεις των παραμυθιών και τη δράση των ηρώων η ίδια επηρεάζεται και ζει τη δική της παράλληλη ιστορία, ζωντανεύοντας την «Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων». Άλλωστε, η πρώτη μουσική πινελιά της παράστασης είναι και το κομμάτι «I am late». Κάποια στιγμή, όταν ακουστεί το κομμάτι «When you Wish Upon A Star» οι Νεραϊδονονάδες ρίχνουν πάνω της τη Νεραϊδόσκονη δημιουργώντας κάτι πολύ όμορφο και μαγικό, που εμείς πια το βλέπουμε ως την πραγματοποίηση και την ολοκλήρωση στο τέλος της παράστασης, καθώς όλοι αυτοί οι ήρωες των παραμυθιών με τη βοήθεια της καλής Νεράιδας, αλλά και της δικής της θέλησης κι επιθυμίας, παίρνουν σάρκα και οστά μεταμορφώνοντας τους σε ήρωες της πραγματικότητάς της. Σε όλο αυτό το ονειρικό ταξίδι μεταξύ ουτοπίας και πραγματικότητας, πώς θα εμφανιστεί το κακό στοιχείο; Tί ιδιότητες παίρνει το μήλο μέσα από τις διάφορες ιστορίες;

Πόσο μεγάλη είναι η δύναμη της Αγάπης και τί μπορεί να καταφέρει; Απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα το κοινό του Βόλου θα έχει τη δυνατότητα να λάβει την Τετάρτη 6 και την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 και ώρα 21:00 στο Θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής.

 

 

 

 

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ