Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024
Τουρνουά μπάσκετ “3on3” από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και τη Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ

Γιορτή του μπάσκετ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το τουρνουά που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας για τα Δημοτικά Σχολεία της περιοχής μας. Συνδιοργανωτές η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας με επικεφαλής τον προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Σαβελίδη και η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Γ. Βλιώρα και τον αντιπρόεδρο κ. Μιχάλη Καπουρνιώτη.

 

Συμμετείχαν στο σύνολο 30 δημοτικά σχολεία με ομάδες μαθητών και μαθητριών.

Ήταν μια πραγματικά όμορφη διημερίδα με τους μαθητές και τις μαθήτριες να χαίρονται την κάθε στιγμή, παίζοντας με κανονισμούς 3Χ3 και πετυχαίνοντας τον στόχο που ήταν η χαρά της συμμετοχής και του ευ αγωνίζεσθε.

Την ευθύνη και την οργάνωση του τουρνουά είχαν οι γυμναστές Κώστας Ζαχαρίου από την Διεύθυνση Αθλητισμού και Ιωάννα Ράμμου από την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων. Μαζί τους συνεργάστηκαν από την Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου, με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιώργο Βλιώρα και τον Αντιπρόεδρο Μιχάλη Καπουρνιώτη, η Έλλη Ελευθεριάδου (Υπεύθυνη προγραμμάτων της Διεύθυνσης Αθλητισμού) Δημήτρης Λεύκας, Αλεξία Γκαλίδη και από την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων οι Κωνσταντίνα Ρούσσα, Βιβή Τσελεπίδου, Χρήστος Πάντος, Γιάννης Κοτρώνης, Κώστας Παπακρίβος Τάσος Παπαναστασίου.
Η κα Ιωάννα Ράμμου, δήλωσε στο goalpost.gr: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την πραγματοποίηση για πρώτη φορά φέτος του τουρνουά «3 on 3» γυμνασίων με τη συμμετοχή 12 γυμνασίων απ’ όλη τη Μαγνησία σε αγόρια και κορίτσια που πραγματοποιήθηκε από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τη Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ.
Πρόκειται για ένα τουρνουά με πανελλήνια απήχηση, αφιερωμένο στον αγώνα ενάντια στη βία και στον ρατσισμό.
Δόθηκε η ευκαιρία σε νεαρά ταλαντούχα αγόρια και κορίτσια να αγωνιστούν, να κάνουν νέους φίλους και να νιώσουν τη χαρά που προσφέρει ο αθλητισμός. Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός πως εκτός από τα σχολεία του Βόλου και της Ν. Ιωνίας, είχαμε συμμετοχές από σχολεία απ’ όλο το Νομό, όπως από τη Σκιάθο, την Αγχίαλο, την Ευξεινούπολη κ.α.
Πραγματοποιήθηκαν επίσης και διαγωνισμοί τριπόντων και ελεύθερων βολών από μαθήτριες και μαθητές που ήδη είχαν πρωτεύσει στους εσωτερικούς αγώνες που έγιναν στα σχολεία τους. Ευχαριστούμε θερμά όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, όπως επίσης και τους συναδέλφους καθηγητές φυσικής αγωγής που τα συνόδευσαν.
Επίσης, ευχαριστούμε τον προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σαβελίδη που στήριξε αυτή την εξαιρετική δράση, όπως επίσης και τους επικεφαλής του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κ.κ. Βλιώρα και Καπουρνιώτη για τη συνεργασία τους.
Συνεχίζουμε με διάφορες δράσεις για το καλό πάντα των παιδιών και του αθλητισμού στην περιοχή μας».

Οι νικητές του τουρνουά
NΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΓΟΡΙΩΝ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ 1Οου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΟΛΟΥ
ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Ν ΙΩΝΙΑΣ.
1ος ΣΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ Ο ΛΟΓΟΔΟΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ Ν ΙΩΝΙΑΣ
1ος ΣΤΙΣ ΒΟΛΕΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΟΛΟΥ
1η ΣΤΙΣ ΒΟΛΕΣ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΦΛΩΡΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ ΚΑΙ 1η ΣΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΒΑΡΘΑΛΑΜΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ

Τα σχολικά τουρνουά θα συνεχιστούν με το Ποδόσφαιρο και την Πετοσφαίριση.

 Πηγή: GoalPost.gr

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ