Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024
Τουρνουά Μπάσκετ Γυμνασίων 3 Χ 3

Μετά από πολλά χρόνια πραγματοποιήθηκε και μάλιστα με πολύ επιτυχία στο αθλητικό κέντρο νεότητας (Γραφεία Διεύθυνσης Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου) μαθητικό τουρνουά μπάσκετ που διοργανώθηκε από την ΟΕΣΑ Μαγνησίας και τη Διεύθυνση Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου.
Αυτή τη φορά πραγματοποιήθηκε τουρνουά μπάσκετ 3 Χ 3 γυμνασίων σε πέντε μίνι γήπεδα.
Την Παρασκευή 19 Απριλίου ο πανέμορφος χώρος του «ασύλου» γέμισε από μαθητές-τριες, που έπαιξαν και ευχαριστήθηκαν το αγαπημένο τους άθλημα.
Όπως και στα άλλα μαθητικά τουρνουά των δημοτικών σχολείων, οι ομάδες έπαιξαν πολλά παιχνίδια στους ομίλους που είχαν μοιραστεί μέχρι να ολοκληρωθούν όλοι οι αγώνες μεταξύ των σχολείων. Κάθε ομάδα είτε κέρδιζε είτε έχανε συνέχιζε τα παιχνίδια της, με μόνο σκοπό το παιχνίδι και τα ωραία συναισθήματα που βγάζει το κλασσικό «μονό» της γειτονιάς.
Οι διοργανωτές ευχαριστούν για τη συμμετοχή και επιτυχία του τουρνουά τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα σχολεία που συμμετείχαν καθώς και τους καθηγητές φυσικής αγωγής που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.
Για ακόμη μια φορά ήταν πολύ σημαντική η προσφορά πρώτων βοηθειών της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων.

Τα σχολεία που συμμετείχαν:
5ο Βόλου, 1ο Ν. Ιωνίας, 2ο Ν. Ιωνίας, 1ο Βόλου, Ευξεινούπολης, 6ο Βόλου, 10ο Βόλου, 2ο Βόλου, Αγριάς, 8ο Βόλου, 9ο Βόλου, 2ο Ν. Ιωνίας, 4ο Βόλου, 3ο Βόλου, Γυμνάσιο Ιωλκού, 3ο Ν. Ιωνίας

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ