Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024
“Volos Street Relays 2014”: σκυτάλη στις συνεργασίες, αλλά και την φιλανθρωπία!

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι εγγραφές για το “Volos Street Relays 2014” που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην πόλη μας την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 στην Παραλία Βόλου και αποτελεί τον πέμπτο σταθμό της πανελλαδικής σειράς αγώνων δρόμου Βίκος Relays.

Η διοργάνωση γίνεται σε συνεργασία με το Δήμο Βόλου και της Διεύθυνσης Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ με τον Ερμή 1877, αθλητικά σωματεία και συλλόγους δρομέων της Μαγνησίας. Τα “Volos Street Relays 2014”, περιλαμβάνουν αγώνες σκυταλοδρομίας δρόμου 4x2000m και 2x4000m μέσω των οποίων γίνεται μία σημαντική προσπάθεια ενίσχυσης και στήριξης του Ορφανοτροφείου Βόλου.

Αξίζει επίσης να αναφερθούμε στην αμέριστη συμπαράσταση φορέων-συλλόγων της πόλης μας:


Λογότυπο-ΕΟΔ-300x300Στο πλευρό των Volos Street Relays θα είναι και τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης του παραρτήματος Μαγνησίας, προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στην διάρκεια του αγώνα την Κυριακή 2 Νοεμβρίου στην παραλία της πόλης. 


lesxi-eidikon-dinameon-kai-ta-dio

Μεγάλη συμβολή στην άρτια διοργάνωση των Street Relays στον Βόλο θα παίξει η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων του Νομού Μαγνησίας, προσφέροντας μέλη της ως εθελοντές. Το κομμάτι του εθελοντισμού και της ανιδιοτελούς προσφοράς είναι ιδιαίτερα σημαντικό όχι μόνο για την σωστή διεξαγωγή ενός αγώνα δρόμου σαν τα Volos Street Relays, αλλά και στην καθημερινότητα. Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων μιλάει με πράξεις και όχι με λόγια.


syllogos-dromeon-volou-logoΟ Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου θα δώσει δυναμικό παρών στον μεγάλο αγώνας της πόλης, την Κυριακή 2 Νοεμβρίου, συμμετέχοντας στα Volos Street Relays όχι μόνο για την άθληση και την ψυχαγωγία, αλλά και για την στήριξη που θα υπάρξει προς το Ορφανοτροφείο Βόλου.


skiathitis_papachristosΣκυτάλη στους πρωταθλητές, σκυτάλη στην κωπηλασία! Πρεσβευτές των Street Relays στον Βόλο, την Κυριακή 2 Νοεμβρίου θα είναι ο Νίκος Σκιαθίτης και ο Στέργιος Παπαχρήστος, δίνοντας με τη σειρά τους σκυτάλη στο Ορφανοτροφείο Βόλου, τον κύριο λόγο για τον οποίο συμμετέχουν στους αγώνες.


kalampokaΜετά τον Ολυμπιονίκη, Νίκο Σκιαθίτη και τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Στέργιο Παπαχρήστο στην παρέα των Street Relays που θα τρέξουν στον Βόλο, την προσεχή Κυριακή, 2 Νοεμβρίου, προστέθηκε και μια Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Η Τριανταφυλλιά Καλαμπόκα!


kafentarakis_iliadisΤο ελληνικό τζούντο θα είναι παρών στα Street Relays του Βόλου! Ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας τζούντο, Γιάννης Καφενταράκης είναι Βολιώτης και ο μόνος πρόεδρος ομοσπονδίας στην Ελλάδα που εδρεύει εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Εδώ και δύο χρόνια είναι πρόεδρος της Ε.Ο.Τ και δίνει τον δικό του αγώνα για την ανάπτυξη του αθλήματος που έχει χαρίσει Ολυμπιακά μετάλλια στην χώρα. 


Το ASTRA TV και ASTRA FM 97,3 θα είναι αρωγός στην προσπάθεια να γίνουν τα Volos Street Relays ένα ακόμα σημείο αναφοράς στην αθλητική ζωή της πόλης.

astra-tv-reportage-street-relaysΠλάνα από τη συνέντευξη τύπου για τον αγώνα Volos Street Relays, που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Βόλου στις 9 Οκτωβρίου 2014 και καλύφθηκε τηλεοπτικά από το χορηγό επικοινωνίας του αγώνα Volos Street Relays, Astra TV.

 

 

 

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ