Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024
Βράβευση των κορυφαίων ερασιτεχνών αθλητών του Δήμου Βόλου

Η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου πρόκειται να βραβεύσει και φέτος:

A) Τους διακριθέντες το 2013 αθλητές-τριες αθλητικών συλλόγων με έδρα το Δήμο Βόλου, που συμμετείχαν σε Ολυμπιακά αγωνίσματα ως εξής:

  • Συμμετοχή σε Παγκόσμια πρωταθλήματα
  • Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα  μέχρι & την 8η θέση (συμμετοχή σε τελικό) 
  • Βαλκανικά πρωταθλήματαμέχρι & 3η  θέση 
  • Πανελλήνια πρωταθλήματα  μόνο την 1η θέση 
  • Αθλητές ΑΜΕΑ μέχρι & 3η  θέση

Β) Τους αθλητές συλλόγων με έδρα το Δήμο Βόλου, που σημείωσαν μόνο διεθνείς επιτυχίες σε μη ολυμπιακά αθλήματα όπως παραπάνω.

            Γ)  Κορυφαίος – Κορυφαία αθλητής/τρια ομαδικών αθλημάτων (ποδόσφαιρο, βόλεϊ, μπάσκετ, χάντμπωλ, υδατοσφαίριση) μετά από σχετική ψηφοφορία των αθλητικών συντακτών των τοπικών ΜΜΕ.

            Όσοι  σύλλογοι διαθέτουν αθλητές – τριες που διακρίθηκαν σύμφωνα με τα παραπάνω και μόνο, πρέπει να  το γνωστοποιήσουν εγγράφως (Μεταξουργείο, Αναπαύσεως – Καραμπατζάκη τηλ.2421044268, φαξ. 2421040484) μέχρι και την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014 για να συμπεριληφθούν στον πίνακα των υπό βράβευση διακριθέντων αθλητών -τριών.

            Παρακαλούνται να επισυναφθούν σχετικά έγγραφα των επίσημων Εθνικών Ομοσπονδιών (αναγνωρισμένες από ΓΓΑ) που να επιβεβαιώνουν τις επιτυχίες των αθλητών. Οι βεβαιώσεις των Ομοσπονδιών μπορούν να επισυναφθούν μέχρι και την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014.

           

Σημ. Πρέπει να επισυνάπτονται επιτυχίες και μόνο αθλητών σε επίσημα πρωταθλήματα που διοργανώνει η Σχετική Ομοσπονδία του Αθλήματος (Πανελλήνια Πρωταθλήματα) καθώς και σε Διεθνή Πρωταθλήματα όπου ο αθλητής κατέρχεται με την Ελληνική Εθνική Ομάδα της Επίσημης Ομοσπονδίας του Αθλήματος (διακρίσεις σε διεθνείς συναντήσεις, κύπελλα κλπ., δεν θα λαμβάνονται υπόψη).

            Επίσης, οι βραβεύσεις αφορούν επιτυχίες εν ενεργεία αθλητών και όχι πρωταθλήματα παλαιμάχων ή βετεράνων αθλητών.

Σημ. Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί στις 21 Φεβρουαρίου στο κλειστό Δημοτικό Θέατρο στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας στις 20.00

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ