Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024
Βράβευση των κορυφαίων ερασιτεχνών αθλητών του Δήμου Βόλου

Για άλλη μια χρονιά θα τιμηθούν για τις υψηλές τους διακρίσεις οι κορυφαίοι ερασιτέχνες αθλητές για το 2012. Όπως κάθε χρόνο την εκδήλωση πραγματοποιεί  η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου και βραβεύει:
A) Τους διακριθέντες το 2012 αθλητές-τριες αθλητικών συλλόγων με έδρα το Δήμο Βόλου, που συμμετείχαν σε Ολυμπιακά αγωνίσματα ως εξής:

 Συμμετοχή Ολυμπιακοί Αγώνες 2012
 Συμμετοχή σε Παγκόσμια πρωταθλήματα
 Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα  μέχρι & την 8η θέση (συμμετοχή σε τελικό)
 Βαλκανικά πρωταθλήματα μέχρι & 3η  θέση
 Πανελλήνια πρωταθλήματα  μόνο την 1η θέση
 Αθλητές ΑΜΕΑ μέχρι & 3η  θέση

Β) Τους αθλητές συλλόγων με έδρα το Δήμο Βόλου, που σημείωσαν μόνο διεθνείς επιτυχίες σε μη ολυμπιακά αθλήματα όπως παραπάνω.
 Όσοι  σύλλογοι διαθέτουν αθλητές – τριες σας που διακρίθηκαν σύμφωνα με τα παραπάνω και μόνο, πρέπει να το γνωστοποιήσουν εγγράφως (Αθλητικό Κέντρο Νεότητας, Γ. Δήμου – Μεταμορφώσεως, τηλ.2421044268, φαξ. 2421040484 μέχρι και τη Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2012 για να συμπεριληφθούν στον πίνακα των υπό βράβευση διακριθέντων αθλητών -τριών.
 Παρακαλούνται να επισυναφθούν σχετικά έγγραφα των επίσημων Εθνικών Ομοσπονδιών (αναγνωρισμένες από ΓΓΑ) που να επιβεβαιώνουν τις επιτυχίες των αθλητών. Οι βεβαιώσεις των Ομοσπονδιών μπορούν να επισυναφθούν μέχρι και την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου.
Παρακαλούνται επίσης να επισυνάπτονται επιτυχίες και μόνο αθλητών σε επίσημα πρωταθλήματα που διοργανώνει η Σχετική Ομοσπονδία του Αθλήματος (σχετικά με τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα) καθώς και σε διεθνή πρωταθλήματα όπου ο αθλητής κατέρχεται με την Ελληνική Εθνική Ομάδα της Επίσημης Ομοσπονδίας του Αθλήματος (διακρίσεις σε διεθνείς συναντήσεις, κύπελλα κλπ., δεν θα λαμβάνονται υπόψη).
  Οι βραβεύσεις αφορούν επιτυχίες εν ενεργεία αθλητών και όχι πρωταθλήματα παλαιμάχων ή βετεράνων αθλητών.
 Στην εκδήλωση θα βραβευθούν  και ο κορυφαίος – κορυφαία αθλητής/τρια ομαδικών αθλημάτων (ποδόσφαιρο, βόλεϊ, μπάσκετ, χάντμπωλ, υδατοσφαίριση) μετά από σχετική ψηφοφορία των αθλητικών συντακτών των τοπικών ΜΜΕ.
Σημ. Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, ενώ τις επόμενες ημέρες θα γνωστοποιηθεί η ακριβή ημερομηνία και ο χώρος της εκδήλωσης.

Διεύθυνση Αθλητισμού

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ