Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024
Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για το Αθλητικό Καλοκαίρι 2017

athlitiko_kalokairi_2017_afisa

Το Πρόγραμμα

Κατεβάστε ή τυπώστε το Πρόγραμμα της 1ης περιόδου του τμήματος μικρών (παιδιά Ά & Β ́Δημοτικού) κάνοντας κλικ εδώ.

Κατεβάστε ή τυπώστε το Πρόγραμμα της 1ης περιόδου του τμήματος μεγάλων κάνοντας κλικ εδώ.

 

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το αγαπημένο πρόγραμμα των μικρών δημοτών μας. Αθλητισμός, παιχνίδι, ψυχαγωγία πρωταγωνιστούν σε ένα από τα πιο διαδεδομένα και αγαπημένα προγράμματα  ελεύθερου χρόνου και αναψυχής, για παιδιά της πόλης μας.

Από το πρωί μέχρι το μεσημέρι σε δύο δεκαήμερες περιόδους (Δευτέρα έως Παρασκευή) παιδιά ηλικίας 7-12 ετών (1η έως 6η δημοτικού) αθλούνται, έρχονται σε επαφή με διάφορα αθλήματα και πολιτιστικούς χώρους της πόλης μας, παίζουν,  διασκεδάζουν.

Το πρόγραμμα, που ξεκίνησε το 2004, υλοποιείται ανελλιπώς κάθε καλοκαίρι, έγινε θεσμός, αγαπήθηκε από γονείς και παιδιά, θα πραγματοποιηθεί και φέτος με την ίδια φροντίδα και μεράκι για τους μικρούς φίλους μας.

Το πρόγραμμα οργανώνει και υλοποιεί η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ -ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου με το έμπειρο προσωπικό της ( Καθ. Φυσικής Αγωγής), με την πολύτιμη συμβολή της Διεύθυνσης Αρχείων Μουσείων και Βιβλιοθηκών του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και αθλητικών συλλόγων του Δήμου Βόλου, σύμφωνα με το πρόγραμμα κάθε χρονιάς, περιόδου και ηλικίας.

Η πρώτη περίοδος θα πραγματοποιηθεί από τις 19/6 – 30/6 και η δεύτερη από 3/7 – 14/7

Από τις 12/6 έως 14/6 θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές για  την Α΄ περίοδο και από τις 19/6 έως και τις 21/6 οι εγγραφές για τη Β΄περίοδο στο γραφείο της Διεύθυνσης Αθλητισμού στο κτίριο του Μεταξουργείου, 3ος όροφος.

Πληροφορίες: Γραφεία Διεύθυνσης Αθλητισμού, Μεταξουργείο Ν. Ιωνίας Αναπαύσεως – Καραμπατζάκη, τηλ:  2421071770  &  στη σελίδα  www.doepap.gr

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ