Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024
Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για το Αθλητικό Καλοκαίρι 2018

 

afisa-athlitiko-kalokairi-2018Το αγαπημένο πρόγραμμα των μικρών δημοτών μας. Αθλητισμός, παιχνίδι, ψυχαγωγία πρωταγωνιστούν σε ένα από τα πιο διαδεδομένα και αγαπημένα προγράμματα  ελεύθερου χρόνου και αναψυχής, για παιδιά της πόλης μας.

 

Ηλικίες και περίοδοι

Ώρες: Από το πρωί στις 8.00 μέχρι το μεσημέρι στις 14.00

Περίοδοι: 2 δεκαήμερες περιόδοι (Δευτέρα έως Παρασκευή)

Ηλικίες: Παιδιά ηλικίας 7-12 ετών (1η έως 6η δημοτικού),

Σκοπός: Eπαφή και γνωριμία με διάφορα αθλήματα και πολιτιστικούς χώρους της πόλης μας, με διασκεδαστική και παιγνιώδη μορφή.

 

Το “Αθλητικό Καλοκαίρι” αποτελεί θεσμό, αφού ξεκίνησε το 2004 και υλοποιείται ανελλιπώς κάθε χρόνο με το κλείσιμο των σχολείων. Έχει αγαπηθεί από γονείς και παιδιά κιαι θα πραγματοποιηθεί και φέτος με την ίδια φροντίδα και μεράκι για τους μικρούς φίλους μας.

 

Οργάνωση

Το πρόγραμμα οργανώνει και υλοποιεί η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ -ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου με το έμπειρο προσωπικό της (καθηγητές Φυσικής Αγωγής), την πολύτιμη συμβολή της Διεύθυνσης Αρχείων Μουσείων και Βιβλιοθηκών του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και αθλητικών συλλόγων του Δήμου Βόλου, σύμφωνα με το πρόγραμμα κάθε χρονιάς, περιόδου και ηλικίας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε, κολύμβηση, τένις, τζούντο, ιππασία, water polo, bowling, σκοποβολή, παραδοσιακοί χοροί, flying fox, παιδαγωγικά παιχνίδια και πολλά άλλα.

 

Ημερομηνίες

Η πρώτη περίοδος θα πραγματοποιηθεί από τις 18/6 – 29/6 και η δεύτερη περίοδος από 2/7 – 13/7.

 

Εγγραφές

Από τις 08/6 έως 12/6 θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές για  την Α΄ περίοδο και 13/6 & 14/6 οι εγγραφές για τη Β΄περίοδο στο γραφείο της Διεύθυνσης Αθλητισμού στο κτίριο του Μεταξουργείου, 3ος όροφος, από 08.00-12.30

 

Πληροφορίες

Γραφεία Διεύθυνσης Αθλητισμού, Μεταξουργείο Ν. Ιωνίας Αναπαύσεως – Καραμπατζάκη, τηλ:  2421071770  &  στην σελίδα  www.doepap.gr

Μια γεύση από το περσινό Αθλητικό Καλοκαίρι

Το Πρόγραμμα

Μπορείτε να δείτε, κατεβάσετε και εκτυπώσετε το πρόγραμμα, κάνοντας κλικ στους συνδέσμους:

1η περίοδος Μικροί

1η περίοδος Μεγάλοι

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ